Management bijeenkomst

Leiderschap en management training

WIJ MAKEN LEIDERSCHAP EN MANAGEMENT TRAININGEN EFFECTIEVER MET BUSINESS AIKIDO

Onze AikiI-leiderschapsworkshops en leiderschapstrainingen kunnen op diverse manieren worden ingezet bij zakelijke trainingen. Ondersteunend om het geleerde in de praktijk te brengen, of als integraal onderdeel zodat theorie en praktijk ter plekke gecombineerd worden.

UW THEMA BELICHAMEN

Onze kracht is het direct laten ervaren van de krachtige principes uit de krijgskunsten en de vertaling daarvan naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer. De deelnemers ervaren de ongekende kracht van geest en lichaam coördinatie. Dit is een zinvolle aanvulling in een bestaand leiderschapsprogramma en de deelnemers worden uitgedaagd om alledaagse thema’s te zien vanuit het perspectief van de krijgskunst Aikido.

 

BIJ TEAMTRAININGEN EN EVENTS

WAT KLANTEN ZEGGEN

EFFECTEN

AANVULLING OP INHOUD

Methodieken die we regelmatig integreren in onze (fysieke of energetische) oefeningen zijn: de Roos van Leary, NLP, DISC, de leerstijlen van Kolb, Dramadriehoek, ‘Byron Katie’ en het Enneagram.  Werkt jouw trainingsinstituut/-bedrijf met een andere methodiek dan stemmen we daar uiteraard op af.   

Alle workshops en trainingen zijn maatwerk en worden in overleg voorbereid, en waar gewenst ook gegeven. Wij sluiten graag aan bij het thema dat voor de organisatie op dat moment centraal staat.

MOGELIJKE INVULLING

MEER INFORMATIE

Meer informatie via onderstaand formulier, de email: info@aikicoaching.nl of door te bellen naar: 010 290 91 91

Persoonlijke gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.