Contact

Denk je eraan een open inschrijving aikido workshop bij te wonen of een in-company training in te zetten? Of wil meer weten over de mogelijkheden van het inzetten van de Aikido principes in een  trainingsprogramma? Neem dan contact met ons op.

Speel je met het idee om Aikido, Corona-proof, in te zetten als originele Energizer of Keynote op jullie volgende evenement of bedrijfsdag?

Het kan ook zijn dat je als ervaren professional het gevoel dat je niet het optimale uit je leven, je team of je bedrijf haalt. Vraag in dat geval een gratis kennismakingsgesprek aan voor onze persoonlijke coaching mogelijkheden.

Wij hebben ruime ervaring in de implementatie van fysiek leren in trainingsprogramma’s.

De principes uit de krijgskunst Aikido passen uitstekend als aanvulling bij bestaande trainingen en leiderschap programma’s.

Aikido als Energizer bij evenementen werkt, en geeft energie met een boodschap. Wij vertalen op een originele en unieke manier de aikido principes naar de dagelijkse praktijk van het team of de organisatie. Door het nieuwe perspectief ontstaat er ruimte en komt de  boodschap van het thema binnen.

Aikido maakt bestaande trainingen en persoonlijke coaching effectiever.

MEER WETEN?

Vul onderstaand formulier in of stuur ons een email: info@aikicoaching.nl. Bellen kan ook: 010 290 91 91