Contact

Je denkt eraan een aikido workshop in te zetten en wilt meer weten over de mogelijkheden of je wilt ideeën uitwisselen voor de co-creatie van een trainingsprogramma. Wij helpen je graag op weg om een onvergetelijke aikido business workshop of bedrijfstraining te organiseren. Of om Aikido in te zetten als Energizer of Keynote op jullie volgende evenement.

Wij hebben ruime ervaring in de implementatie van fysiek leren in trainingsprogramma’s. De principes uit de krijgskunst Aikido passen uitstekend als aanvulling bij bestaande trainingen en leiderschap programma’s. Aikido als Energizer bij evenementen werkt geeft energie met een boodschap. Wij vertalen op een originele en unieke manier de aikido principes naar de dagelijkse praktijk van het team of de organisatie. Door het nieuwe perspectief ontstaat er ruimte en komt de  boodschap van het thema binnen. Aikido maakt bestaande trainingen effectiever.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Ontvang de gewenste informatie. Vul onderstaand formulier in of stuur een email: info@aikicoaching.nl. Bellen kan ook: 010 290 91 91

Call Now Button
Open chat
Vragen?
Hallo, waar kunnen wij je mee helpen?
Powered by