Johan Lodder

Johan Lodder

INITIATIEFNEMER

Johan Lodder (1974) is de initiatiefnemer van Aiki Coaching. Johan beoefent sinds 1997 aikido en daarvoor diverse andere krijgskunsten zoals Kyokushin Karate en Wing Chun Kung Fu. Vanaf 2002 geeft hij reguliere aikido trainingen, destijds  in zijn dojo “Leef Je Droom” in één van de kantoorruimten van zijn toenmalige assurantie bedrijf. Later heeft Johan lesgegeven in twee dojo’s in de Hoeksche Waard. Nu geeft hij regelmatig Aikido en Qi Gong trainingen in zijn privé dojo in Rotterdam.

Het merendeel van zijn tijd traint en begeleidt hij nu zakelijke professionals en teams in het ontwikkelen van innerlijke kracht, vitaliteit en authenticiteit. Hierbij maakt hij gebruik van de principes uit de oosterse krijgskunsten. De kracht zit in de verbinding tussen het oost en west.

ONDERNEMER

Johan is van van 1995 tot 2010 zelfstandig ondernemer geweest in de financiële dienstverlening en is ondernemer sinds zijn 21 ste. Hij heeft ruime ervaring bij het trainen van teams en in de persoonlijke begeleiding en coaching.

Johan is altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en hij helpt zakelijke professionals het maximale rendement te behalen. Privé en zakelijk. Centraal staat het ontwikkelen van balans en kracht.  Zijn levens- en ondernemerservaring en inzichten opgedaan in zakelijke en persoonlijke, communicatie opleidingen in binnen en buitenland deelt hij graag met mensen die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen.

Wil je meer informatie of persoonlijk kennismaken? Kijk op contact  voor de juiste contactgegevens. Wil je meer weten over de mogelijkheden van persoonlijke coaching kijk dan hier.