Johan lodder als coach

Persoonlijke coaching

HAAL JIJ HET MAXIMALE RENDEMENT UIT JE LEVEN?

Wij merken dat veel ambitieuze hoogopgeleide professionals te veel hun best doen en uitgeput en uit balans raken. Het vergt een geheel nieuwe manier van denken en doen om in de huidige “waan van de dag” in balans te blijven. Privé en zakelijk. De sleutel ligt in het optimaal benutten van je levensenergie om zo met aanzienlijk minder inspanning veel meer te bereiken.

VOOR WIE

Voor mensen met een leidinggevende functie en andere professionals die geïnteresseerd zijn in diepgang en zingeving in hun dagelijks leven én hun werk. En daarmee gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Voor professionals willen investeren in de kwaliteit van de aandacht van zichzelf en de mensen onder hun leiding, in wakker zijn.

WAT KAN IK VERWACHTEN

Heb – of ben je – een professional die graag 1-op-1 zijn of persoonlijke en/of leiderschapskwaliteiten en leiderschapsdoelen wil verbeteren, dan biedt Aiki Coaching een traject waarin onder meer aandacht is voor:

Alle coachingstrajecten zijn maatwerk en worden in overleg voorbereid.

Na een intakegesprek volgt een ontwikkelplan gemaakt, en worden bijbehorende doelen beschreven. Ook krijgt de coachee oefeningen mee om tussen de sessies door zelf mee te oefenen.

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via onderstaand formulier, de email: info@aikicoaching.nl of door te bellen naar: 010 290 91 91

Persoonlijke gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Call Now Button