Johan lodder als coach

Persoonlijke coaching

Johan lodder als coach
nobco coach johan lodder

NOBCO BEROEPSCOACH

Coach is geen beschermde titel en het is bekend dat er een ruime interpretatie is van het begrip en vakgebied. Een goede coach boekt resultaten met jou of met jouw medewerker(s), levert kwaliteit en realiseert duurzame gedragsverandering, is transparant en is plezierig om mee samen te werken.

Aiki Coaching hecht waarde aan professionaliteit en kwaliteit en is daarom aangesloten bij de NOBCO, Nederlandse orde van beroepcoaches.

HAAL JIJ HET MAXIMALE RENDEMENT UIT JE LEVEN?

Wij merken dat veel ambitieuze hoogopgeleide professionals te veel hun best doen en uitgeput en uit balans raken. Het vergt een geheel nieuwe manier van denken en doen om in de huidige “waan van de dag” in balans te blijven. Privé en zakelijk. De sleutel ligt in het optimaal benutten van je levensenergie om zo met aanzienlijk minder inspanning veel meer te bereiken.

VOOR WIE

Voor mensen met een leidinggevende functie en andere professionals die geïnteresseerd zijn in diepgang en zingeving in hun dagelijks leven én hun werk. En daarmee gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Voor professionals willen investeren in de kwaliteit van de aandacht van zichzelf en de mensen onder hun leiding, in wakker zijn.

WAT KAN IK VERWACHTEN

Ben jij  een professional die graag 1-op-1 zijn of haar persoonlijke en/of leiderschapskwaliteiten wil verbeteren?  Aiki Coaching  biedt een persoonlijk traject waarin onder meer aandacht is voor:

Alle coachingstrajecten zijn maatwerk en worden in overleg voorbereid. Onze trajecten worden ook vaal betaald door de werkgever.

Indien er na het oriëntatiegesprek een wederzijdse “klik” is  dan maken we een ontwikkelplan gemaakt, en worden bijbehorende doelen beschreven. Ook krijgje regelmatig oefeningen mee om tussen de sessies door zelf mee te oefenen.

GRATIS ORIËNTATIEGESPREK

Zoek je een inspirerende manier om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek via onderstaand formulier, de email: info@aikicoaching.nl of door te bellen naar: 010 290 91 91

Persoonlijke gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.