Teamuitjes voor bedrijven

AIKIDO BEDRIJFSWORKSHOPS EN TRAININGEN

Onze workshops en trainingen leren deelnemers leven en werken vanuit de eigen innerlijke kracht. De workshops en trainingen zijn origineel en worden ervaren als totaal iets anders dan “reguliere” workshops en bedrijfstrainingen.

AIKIcoaching helpt mensen en bedrijven om te leven en te werken vanuit hun natuurlijke centrum en maakt gebruik van de universele principes uit de oosterse krijgskunsten.

Voor bedrijven en teams werken we samen om de onderlinge communicatie te verbeteren, werkelijk te leren luisteren, de juiste vragen leren te stellen en de scherpe kanten van de communicatie af te halen, waardoor er een beter begrip en een meer positieve flow ontstaat binnen het bedrijf. 

Door de lichamelijke feedback oefeningen ontdekken de deelnemers de eigen natuurlijke innerlijke kracht kennen en activeren in de dagelijkse praktijk op de werkvloer.

INFORMATIE EN OFFERTE OP MAAT

Persoonlijke informatie ontvangen kan via onderstaand formulier, de email: info@aikicoaching.nl of door te bellen naar: 010 290 91 91

Persoonlijke gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen? Kijk rustig verder, bel me 010-2909191 of stuur me een berichtje voor een snel antwoord.