Teambuilding

WAAROM TEAMBUILDING EN AIKIDO?

Onze AIKI-teamworkshops en trainingen zijn praktisch en interactief en kunnen op diverse manieren worden ingezet. Ondersteunend om het geleerde in de praktijk te brengen, of als integraal onderdeel zodat theorie en praktijk ter plekke gecombineerd worden, en de deelnemers handvaten krijgen die direct kunnen worden toegepast op de werkvloer. De aikido teambuilding workshop zijn ook heel goed in te zetten als teamuitje om met elkaar in beweging te komen op een leuke én zinvolle manier.

Het idee is dat de deelnemers geïnspireerd raken door de eigen authentieke kracht en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Hierbij nodigen wij de deelnemers uit om vanuit een ander perspectief, het gezichtspunt van de krijgskunst Aikido te kijken naar communicatie en persoonlijk leiderschap.

Een training, workshop of Energizer van Aiki Coaching laat je versteld staan van je ongekende kracht en mogelijkheden en geeft verwondering, inspiratie en heel veel plezier. Het is een ervaring en belevenis die je bijblijft en die de deelnemers aan onze programma’s graag doorvertellen en zich nog jaren zullen herinneren.

WAT KAN IK VERWACHTEN

Het thema van de team workshop komt veilig en zeer praktisch aan bod. Het bewustwordingsproces zal op een bijzondere manier in gang worden gezet!

Methodieken die we regelmatig integreren in de aikido team workshops zijn: de Roos van Leary, NLP, DISC, de leerstijlen van Kolb, Dramadriehoek, ‘Byron Katie’ en het Enneagram.

Werkt jouw trainingsinstituut/-bedrijf met een andere methodiek dan stemmen we daar uiteraard op af. Ons kracht is dat wij aansluiten bij het thema dat voor de organisatie op dit moment centraal staat.

Alle workshops en trainingen zijn maatwerk en worden in overleg voorbereid.

Aikido kent enkele basisprincipes die door iedereen op een eenvoudige en laagdrempelige manier kunnen worden ervaren. Beleef met elkaar de kracht van aandacht en verbinding!

Iedereen ongeacht leeftijd of conditie kan aan de workshop deelnemen. Er is in principe geen speciale kleding vereist.

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via onderstaand formulier, de email: info@aikicoaching.nl of door te bellen naar: 010 290 91 91

Persoonlijke gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.